Fashion lyrics

I am,I'm too fabulous
I'm so fierce that it's so nuts
I live to be model thin
Dress me I'm your mannequin..

luni, 8 februarie 2010

Cum să te comporţi ca o divă


Regula 1

Ca să fi absolut sigură că vei fi credibilă cumpără-ţi multe reviste glossy. Sau dă "search" pe Google după Beyonce şi Lindsay Lohan.Urmăreşte-le evoluţia însuşeşte-ţi gesturile lor şi meditează profund asupra declaraţiilor pe care le-au dat presei.

Regula 2

Opreşte-te în primul magazin de cosmetice care îţi iese in cale.Lasă acolo trei sferturi din salariu şi nu plânge. Celebritatea costă ,să ştii !

Regula 3

Mai împrumută nişte bani de la prieteni şi pune-ţi garderoba la punct. Ia-ţi haine cât mai colorate şi mai bizare, cu care sigur nu vei trece neobservată.

Regula 4

Înscrie-te la nişte cursuri de dicţie.Renunţă la orice fel de accent neaoş.Foloseşte cât mai multe cuvinte în engleză. Iar atunci când le rosteşti, dă-ţi ochii peste cap,"afectată".Ah,şi nu uita,vorbeşte cât mai tare şi râzi asemenea.Sigur multe capete se vor întoarce după tine..

Regula 5

Când vezi un blitz,pune mâna la ochi şi prefă-te supărată pentru că te-au prins în cadru.Nu contează că "paparazzi" erau doar nişte turişti japonezi care se chinuiau să pozeze Casa Poporului dintr-un unghi artistic, iar tu tocmai erai prin zonă.

Regula 6

Cumpără-ţi o pereche de ochelari de soare,imenşi,roşii, şi o pălărie. Mergi cu capul plecat,iar în metrou (autobuz etc.) ascunde-te în spatele unui ziar.Mai mult ca sigur că cei din jur te vor privi suspicios , întrebându-se cine este "fata misterioasă".

Regula 7

Du-te la stomatolog şi cere-i să îţi albească dinţii.Ai văzut prin vreo revistă vedete cu dinţii îngălbeniţi de cafea şi tutun?

Regula 8

Cumpără-ţi un caiet dictando şi încearcă să-ţi exersezi semnătura pentru autografe.Într-o zi ai să fi celebră şi asaltată de fani şi nu e bine să fi luată pe nepregătite.

Regula 9

Dacă eşti invitată la vreun party,nu spune "da" din prima.Mai întâi spune că trebuie să îţi consulţi agenda , apoi şopteşte absentă un " am să încerc să trec pe acolo dacă voi avea timp."

Regula 10.

Ieşi numai în baruri de fiţe din centrul oraşului. Aşază-te cu spatele la uşă şi întreabă conspirativ chelneriţa dacă îl mai zăreşte pe fotograf care te-a urmărit până la intrare.Apoi răsuflă uşurată ca şi când ţi-ai fi luat o piatră de pe inimă.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu