Fashion lyrics

I am,I'm too fabulous
I'm so fierce that it's so nuts
I live to be model thin
Dress me I'm your mannequin..

luni, 8 februarie 2010

Fiţe la Hollywood..

Fiţoasa de la puşcărie.


Who is it ?!

Cine altcineva decât Paris Hilton! Moştenitoarea de la Hollywood are parte de cele mai "regeşti" tratamente , că doar nu degeaba e prinţesă.Până şi la închisoare a fost tratată preferenţial... de fapt,închisoarea era una pentru celebrităţi.



Jennifer Lopez îi face zile fripte lui Marc Anthony



Nici Jennifer Lopez nu e mai "puţin pretenţioasă" .Crize de nervi,fund asigurat,cearşafuri egiptene ..iar bodyguarzii divei nici măcar nu au voie să o privească in ochi! Sărăcuţul Marc Anthony,are ceva de îindurat acasă..




Pisicuţa de lux zgârie rău..

Top-modelul Naomi Campbell e şi ea renumită pentru aerele de divă şi ieşirile violente ."Pisicuţa de lux" şi-a făcut un obicei din a ataca verbal şi fizic servitori ,vânzători şi chiar.. a scuipat un poliţist. După asta, dragă topmodelă, mai ai tupeul să zici că te-au arestat pentru că sunt rasişti ?! :)



Mofturoasa mofturoaselor


În vârful vedetelor mofturoase e aşezată,dintotdeauna pentru totdeauna (deşi acum că e măritată zice că s-a "vindecat").. Mariah Carey .Orice organizator de concerte se sperie când vine vorba de "privighetoarea" lumii: diva are nevoie de muuulte limuzine,care să-i care zecile de genţi cu haine şi sutele de perechi de pantofi... şi-a angajat până şi oameni care să o şteargă cu prosopul sau care să-i arunce guma mestecată ! Bleahhh :-& Ca să nu mai vorbim de căţelul ei preaslăvit,care are propriul site şi călătoreşte cu avionul lui particular. Viaţă de câine.. :D

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu